Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1002| Title: | Влияние компонентного состава питательных сред на интенсивность брожения жидких заквасок в применением молочных бактериальных концентратов |
| Authors: | Назаренко, Е. А. Гуринова, Т. А. Пащенко, А. А. Авраменко, А. Г. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Влияние компонентного состава питательных сред на интенсивность брожения жидких заквасок в применением молочных бактериальных концентратов / Е. А. Назаренко, Т. А. Гуринова, А. А. Пащенко, А. Г. Авраменко // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 3 - 8. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1002 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| EFFECT OF NUTRIENT MEDIA COMPOSITION.pdf | 361,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.