Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1002
Title: Влияние компонентного состава питательных сред на интенсивность брожения жидких заквасок в применением молочных бактериальных концентратов
Authors: Назаренко, Е. А.
Гуринова, Т. А.
Пащенко, А. А.
Авраменко, А. Г.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Влияние компонентного состава питательных сред на интенсивность брожения жидких заквасок в применением молочных бактериальных концентратов / Е. А. Назаренко, Т. А. Гуринова, А. А. Пащенко, А. Г. Авраменко // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 3 - 8.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1002
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EFFECT OF NUTRIENT MEDIA COMPOSITION.pdf361,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.