Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1004| Title: | Исследование возможности использования яблочного дистиллята для получения нового вида десертного ликера |
| Authors: | Яковлева, О. В. Волкова, С. В. Цед, Е. А. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Яковлева, О. В. Исследование возможности использования яблочного дистиллята для получения нового вида десертного ликера / О. В. Яковлева, С. В. Волкова, Е. А. Цед // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 15 - 22. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1004 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| STUDY OF THE POSSIBILITY OF USING APPLE DISTILLATE.pdf | 316,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.