Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1004
Title: Исследование возможности использования яблочного дистиллята для получения нового вида десертного ликера
Authors: Яковлева, О. В.
Волкова, С. В.
Цед, Е. А.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Яковлева, О. В. Исследование возможности использования яблочного дистиллята для получения нового вида десертного ликера / О. В. Яковлева, С. В. Волкова, Е. А. Цед // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 15 - 22.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1004
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUDY OF THE POSSIBILITY OF USING APPLE DISTILLATE.pdf316,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.