Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1008| Title: | Влияние компонентного состава питательных сред хлебных заквасок на жизнедеятельность кефирных грибков |
| Authors: | Кондратенко, Р. Г. Зайцева, М. Н. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Кондратенко, Р. Г. Влияние компонентного состава питательных сред хлебных заквасок на жизнедеятельность кефирных грибков / Р. Г. Кондратенко, М. Н. Зайцева // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 36 - 39. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1008 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| EFFECT OF NUTRIENT MEDIA COMPOSITION OF BREAD LEAVENS.pdf | 397,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.