Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1008
Title: | Влияние компонентного состава питательных сред хлебных заквасок на жизнедеятельность кефирных грибков |
Authors: | Кондратенко, Р. Г. Зайцева, М. Н. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Кондратенко, Р. Г. Влияние компонентного состава питательных сред хлебных заквасок на жизнедеятельность кефирных грибков / Р. Г. Кондратенко, М. Н. Зайцева // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 36 - 39. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1008 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EFFECT OF NUTRIENT MEDIA COMPOSITION OF BREAD LEAVENS.pdf | 397,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.