Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1008
Title: Влияние компонентного состава питательных сред хлебных заквасок на жизнедеятельность кефирных грибков
Authors: Кондратенко, Р. Г.
Зайцева, М. Н.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Кондратенко, Р. Г. Влияние компонентного состава питательных сред хлебных заквасок на жизнедеятельность кефирных грибков / Р. Г. Кондратенко, М. Н. Зайцева // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 36 - 39.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1008
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EFFECT OF NUTRIENT MEDIA COMPOSITION OF BREAD LEAVENS.pdf397,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.