Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1009
Title: Обоснование рациональных параметров ферментативного гидролиза лактозы в молочном сырье
Authors: Шуляк, Т. Л.
Гуща, Н. Ф.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Шуляк, Т. Л. Обоснование рациональных параметров ферментативного гидролиза лактозы в молочном сырье / Т. Л. Шуляк, Н. Ф. Гуща // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 40 - 44.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1009
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUBSTANTIATION OF RATIONAL PARAMETRES.pdf645,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.