Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1011| Title: | Исследование эмульгирующих и стабилизирующих свойств стабилизиционных систем на основе крахмала |
| Authors: | Мостовая, Л. Н. Мартыненко, Л. Г. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Мостовая, Л. Н. Исследование эмульгирующих и стабилизирующих свойств стабилизиционных систем на основе крахмала / Л. Н. Мостовая, Л. Г. Мартыненко // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 51 - 56. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1011 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| STUDY ON EMULSIFYING AND STABILIZING PROPERTIES.pdf | 896,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.