Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1011
Title: Исследование эмульгирующих и стабилизирующих свойств стабилизиционных систем на основе крахмала
Authors: Мостовая, Л. Н.
Мартыненко, Л. Г.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Мостовая, Л. Н. Исследование эмульгирующих и стабилизирующих свойств стабилизиционных систем на основе крахмала / Л. Н. Мостовая, Л. Г. Мартыненко // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 51 - 56.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1011
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUDY ON EMULSIFYING AND STABILIZING PROPERTIES.pdf896,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.