Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1018
Title: Оценка экономической эффективности производства термокислотного белкового продукта на основе обезжиренного молока
Authors: Павлистова, Н. А.
Шингарева, Т. И.
Keywords: пищевая технология
продукт белковый
молоко обезжиренное
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Павлистова, Н. А. Оценка экономической эффективности производства термокислотного белкового продукта на основе обезжиренного молока / Н. А. Павлистова, Т. И. Шингарева // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 80 - 84.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1018
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EVALUATION OF ECONOMIC EFFICIENCY OF THE PRODUCTION.pdf306,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.