Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1018
Title: | Оценка экономической эффективности производства термокислотного белкового продукта на основе обезжиренного молока |
Authors: | Павлистова, Н. А. Шингарева, Т. И. |
Keywords: | пищевая технология продукт белковый молоко обезжиренное |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Павлистова, Н. А. Оценка экономической эффективности производства термокислотного белкового продукта на основе обезжиренного молока / Н. А. Павлистова, Т. И. Шингарева // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 80 - 84. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1018 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EVALUATION OF ECONOMIC EFFICIENCY OF THE PRODUCTION.pdf | 306,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.