Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1040
Title: | Применение специальных солодов белорусской селекции при производстве темного пива верхового брожения |
Authors: | Назарова, Ю. С. Саманкова, Н. В. |
Keywords: | пищевая технология индустрия пивоваренная процесс затирания зернового сырья процесс сбраживания пивного сусла импортозамещение солода стаут охмеленное сусло |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Назарова, Ю. С. Применение специальных солодов белорусской селекции при производстве темного пива верхового брожения / Ю. С. Назарова, Н. В. Саманкова // Вестник МГУП. - 2017. - № 2(23). - С. 14 - 19. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1040 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
USE OF SPECIAL MALTS OF BELARUSIAN SELECTION.pdf | 223,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.