Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/106
Title: | Качество и безопасность концентрата соединительнотканных белков "БЕЛПРО" при производстве колбасных изделий |
Authors: | Василенко, З. В. Рогова, Е. Н. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Василенко, З. В. Качество и безопасность концентрата соединительнотканных белков "БЕЛПРО" при производстве колбасных изделий / З. В. Василенко, Е. Н. Рогова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 3 - 7. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/106 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
QUALITY AND SAFETY OF CONNECTIVE.pdf | 136,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.