Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/106
Title: Качество и безопасность концентрата соединительнотканных белков "БЕЛПРО" при производстве колбасных изделий
Authors: Василенко, З. В.
Рогова, Е. Н.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Василенко, З. В. Качество и безопасность концентрата соединительнотканных белков "БЕЛПРО" при производстве колбасных изделий / З. В. Василенко, Е. Н. Рогова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 3 - 7.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/106
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
QUALITY AND SAFETY OF CONNECTIVE.pdf136,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.