Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/108| Title: | Получение ферментированного полуфабриката из ржаной муки с внесением бактериальных концентратов |
| Authors: | Гуринова, Т. А. Авраменко, А. Г. Пискижова, А. Г. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Гуринова, Т. А. Получение ферментированного полуфабриката из ржаной муки с внесением бактериальных концентратов / Т. А. Гуринова, А. Г. Авраменко, А. Г. Пискижова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 13 - 17. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/108 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| OBTAINING OF THE FERMENTED.pdf | 500,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.