Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/108
Title: Получение ферментированного полуфабриката из ржаной муки с внесением бактериальных концентратов
Authors: Гуринова, Т. А.
Авраменко, А. Г.
Пискижова, А. Г.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Гуринова, Т. А. Получение ферментированного полуфабриката из ржаной муки с внесением бактериальных концентратов / Т. А. Гуринова, А. Г. Авраменко, А. Г. Пискижова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 13 - 17.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/108
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OBTAINING OF THE FERMENTED.pdf500,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.