Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/133
Title: | Новые подходы в оценке технологических свойств микроорганизмов квасного производства |
Authors: | Цед, Е. А. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Цед, Е. А. Новые подходы в оценке технологических свойств микроорганизмов квасного производства / Е. А. Цед // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 38 - 44. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/133 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NEW APPROACHES IN THE EVALUATION.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.