Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/133| Title: | Новые подходы в оценке технологических свойств микроорганизмов квасного производства |
| Authors: | Цед, Е. А. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Цед, Е. А. Новые подходы в оценке технологических свойств микроорганизмов квасного производства / Е. А. Цед // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 38 - 44. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/133 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| NEW APPROACHES IN THE EVALUATION.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.