Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/134
Title: Компонентный состав дистиллятов из сброженных соков черной и красной смородины
Authors: Яковлева, О. В.
Волкова, С. В.
Цед, Е. А.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Яковлева, О. В. Компонентный состав дистиллятов из сброженных соков черной и красной смородины // О. В. Яковлева, С. В. Волкова, Е. А. Цед // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 45 - 51.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/134
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
COMPONENT COMPOSITION.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.