Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/185
Title: Исследование влияния способа введения жмыха льняного на показатели качества вареных колбасных изделий
Authors: Василенко, З. В.
Кучерова, Е. Н.
Keywords: пищевая технология
мука льняная
льняное семя
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Василенко, З. В. Исследование влияния способа введения жмыха льняного на показатели качества вареных колбасных изделий / З. В. Василенко, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 36 - 39.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/185
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUDY OF THE EFFECT OF LINSEED CAKE.pdf140,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.