Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/185
Title: | Исследование влияния способа введения жмыха льняного на показатели качества вареных колбасных изделий |
Authors: | Василенко, З. В. Кучерова, Е. Н. |
Keywords: | пищевая технология мука льняная льняное семя |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Василенко, З. В. Исследование влияния способа введения жмыха льняного на показатели качества вареных колбасных изделий / З. В. Василенко, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 36 - 39. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/185 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STUDY OF THE EFFECT OF LINSEED CAKE.pdf | 140,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.