Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/186
Title: Изменения белковых веществ брынзы под влиянием частичной замены поваренной соли хлоридом калия
Authors: Скульская, И. В.
Цисарык, О. И.
Keywords: пищевая технология
сыр рассольный
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Скульская, И. В. Изменения белковых веществ брынзы под влиянием частичной замены поваренной соли хлоридом калия / И. В. Скульская, О. И. Цисарык // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 39 - 45.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/186
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CHANGES OF PROTEIC SUBSTANCES INSHEEP'S.pdf199,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.