Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/186
Title: | Изменения белковых веществ брынзы под влиянием частичной замены поваренной соли хлоридом калия |
Authors: | Скульская, И. В. Цисарык, О. И. |
Keywords: | пищевая технология сыр рассольный |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Скульская, И. В. Изменения белковых веществ брынзы под влиянием частичной замены поваренной соли хлоридом калия / И. В. Скульская, О. И. Цисарык // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 39 - 45. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/186 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CHANGES OF PROTEIC SUBSTANCES INSHEEP'S.pdf | 199,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.