Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/30
Title: Изучение пищевой и биологической ценности продукта кисломолочного на закваске рисового гриба
Authors: Шингарева, Т. И.
Куприец, А. А.
Гурская, Е. С.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Шингарева Т. И. Изучение пищевой и биологической ценности продукта кисломолочного на закваске рисового гриба / Т. И. Шингарева, А. А. Куприец, Е. С. Гурская // Вестник МГУП. - Могилев: МГУП, 2018. - № 2(25). - С. 11-14.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/30
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Izuchenie pichcevoi.pdf1,45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.