Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/30
Title: | Изучение пищевой и биологической ценности продукта кисломолочного на закваске рисового гриба |
Authors: | Шингарева, Т. И. Куприец, А. А. Гурская, Е. С. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Шингарева Т. И. Изучение пищевой и биологической ценности продукта кисломолочного на закваске рисового гриба / Т. И. Шингарева, А. А. Куприец, Е. С. Гурская // Вестник МГУП. - Могилев: МГУП, 2018. - № 2(25). - С. 11-14. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/30 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Izuchenie pichcevoi.pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.