Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/37
Title: | Исследование способов предварительной обработки молока и режимов созревания на его свойства в сыроделии |
Authors: | Шингарева, Т. И. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Шинрагева, Т. И. Исследование способов предварительной обработки молока и режимов созревания на его свойства в сыроделии / Т. И. Шингарева // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 23 - 31. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/37 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Issledovanie sposobov.pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.