Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/40
Title: Использование ферментных препаратов в качестве компонентов биологически активной хлебопекарной смеси
Authors: Нелюбина, Е. В.
Урбанчик, Е. Н.
Ксенчук, Е. С.
Захарова, Е. В.
Каминская, О. С.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Использование ферментных препаратов в качестве компонентов биологически активной хлебопекарной смеси / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, Е. С. Ксенчук, Е. В. Захарова, О. С. Каминская // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 43 - 48.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/40
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ispolzovanie fermentn.pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.