Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/443
Title: | Экспертиза качества и оценки конкурентоспособности заменителей масла какао |
Authors: | Лилишенцева, А. Н. |
Keywords: | пищевая технология жиры кондитерские коэффициент весомости рецептура |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Лилишенцева, А. Н. Экспертиза качества и оценки конкурентоспособности заменителей масла какао / А. Н. Лилишенцева // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 104 - 111. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/443 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
QUALITY EXAMINATION AND COMPETITIVENESS.pdf | 347,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.