Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/443
Title: Экспертиза качества и оценки конкурентоспособности заменителей масла какао
Authors: Лилишенцева, А. Н.
Keywords: пищевая технология
жиры кондитерские
коэффициент весомости
рецептура
Issue Date: 2019
Publisher: МГУП
Citation: Лилишенцева, А. Н. Экспертиза качества и оценки конкурентоспособности заменителей масла какао / А. Н. Лилишенцева // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 104 - 111.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/443
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
QUALITY EXAMINATION AND COMPETITIVENESS.pdf347,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.