Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/45
Title: Исследование гранулометрического состава и качества муки из тритикале казахстанской селекции
Authors: Жанабаева, К. К.
Онгарбаева, Н. О.
Рукшан, Л. В.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Жанабаева, К. К. Исследование гранулометрического состава и качества муки из тритикале казахстанской селекции / К. К. Жанабаева, Н. О. Онгарбаева, Л. В. Рукшан // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 65 - 70.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/45
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Issledovanie granulometricheskogo sostava.pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.