Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/58| Title: | Технология производства кисломолочного продукта, производимого из молока на закваске рисового гриба |
| Authors: | Шингарева, Т. И.; Шуляк, Т. Л.; Куприец, А. А. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Шингарева Т. И. Технология производства кисломолочного продукта, производимого из молока на закваске рисового гриба / Т. И. Шингарева, Т. Л. Шуляк, А. А. Куприец // Весник МГУП. - № 1 (24). - 2018. - С. 3 - 11. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/58 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TECHNOLOGY OF THE FERMENTED MILK.pdf | 351,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.