Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/58
Title: Технология производства кисломолочного продукта, производимого из молока на закваске рисового гриба
Authors: Шингарева, Т. И.; Шуляк, Т. Л.; Куприец, А. А.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Шингарева Т. И. Технология производства кисломолочного продукта, производимого из молока на закваске рисового гриба / Т. И. Шингарева, Т. Л. Шуляк, А. А. Куприец // Весник МГУП. - № 1 (24). - 2018. - С. 3 - 11.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/58
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TECHNOLOGY OF THE FERMENTED MILK.pdf351,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.