Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/6214
Title: Use of the golden proportion in engineering problems of food industry
Authors: Grudanov, V.
Kirik, I.
Kirik, A.
Keywords: the golden proportion in engineering problems
of food industry
Issue Date: 2025
Publisher: БГУТ
Citation: Grudanov, V. Use of the golden proportion in engineering problems of food industry / V. Grudanov, I. Kirik, A. Kirik // Техника и технология пищевых производств: материалы XVI Международной научно-технической конференции (г. Могилев, 17–18 апреля 2025 г.): в 2 томах. Том 2 / Учреждение образования "Белорусский государственный университет пищевых и химических технологий"; редакционная коллегия: А. В. Акулич [ответственный редактор] [и др.]. – Могилев: БГУТ, 2025. – С. 60-62. – Текст: непосредственный.
URI: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/6214
Appears in Collections:Международные научно-технические конференции

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Use of tne.pdf570,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.