Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/65
Title: Разработка научно обоснованной технологии производства кулинарного изделия для безглютеновой диеты
Authors: Василенко, З. В.
Редько-Бодмер, В. В.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Василенко, З. В. Разработка научно обоснованной технологии производства кулинарного изделия для безглютеновой диеты / З. В. Василенко, В. В. Редько-Бодмер // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 27 - 31.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/65
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DEVELOPMENT OF SCIENTIFIC-BASED.pdf194,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.