Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/65
Title: | Разработка научно обоснованной технологии производства кулинарного изделия для безглютеновой диеты |
Authors: | Василенко, З. В. Редько-Бодмер, В. В. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Василенко, З. В. Разработка научно обоснованной технологии производства кулинарного изделия для безглютеновой диеты / З. В. Василенко, В. В. Редько-Бодмер // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 27 - 31. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/65 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DEVELOPMENT OF SCIENTIFIC-BASED.pdf | 194,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.