Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/67| Title: | Разработка научно обоснованной технологии производства пектина из выжимок яблок |
| Authors: | Василенко, З. В. Никулин, В. И. Лазовикова, Л. В. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Василенко, З. В. Разработка научно обоснованной технологии производства пектина из выжимок яблок / З. В. Василенко, В. И. Никулин, Л. В. Лазовикова // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 38 - 42. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/67 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| DEVELOPMENT OF SCIENTIFICALLY-BASED.pdf | 238 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.