Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/68
Title: | Характеристика показателей качества колбасных изделий из мяса птицы с использованием жмыха льняного |
Authors: | Василенко, З. В. Мазур, А. М. Кучерова, Е. Н. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Василенко, З. В. Характеристика показателей качества колбасных изделий из мяса птицы с использованием жмыха льняного / З. В. Василенко, А. М. Мазур, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 43 - 48. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/68 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Harakteristika pokazatelei kachestva.pdf | 949,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.