Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/70
Title: | Технология творога на основе кислотной коагуляции белков молока с применением хлорида кальция и трансглютаминазы |
Authors: | Скокова, О. И. Пачковский, А. И. Чеканова, Ю. Ю. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Скокова, О. И. Технология творога на основе кислотной коагуляции белков молока с применением хлорида кальция и трансглютаминазы / О. И. Скокова, А. И. Пачковский, Ю. Ю. Чеканова // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 55 - 60. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/70 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TECHNOLOGY FOR CURD PRODUCTION.pdf | 209,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.