Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/924
Title: | Влияние порошка аронии черноплодной в составе макаронных изделий на их качество |
Authors: | Кошак, Ж. В. Рукшан, Л. В. Покрашинская, А. В. |
Keywords: | пищевая технология экономическая эффективность показатели качества |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Кошак, Ж. В. Влияние порошка аронии черноплодной в составе макаронных изделий на их качество / Ж. В. Кошак, Л. В. Рукшан, А. В. Покрашинская // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 24 - 30. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/924 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EFFECT OF THE USE OF BLACK.pdf | 276,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.