Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/924
Title: Влияние порошка аронии черноплодной в составе макаронных изделий на их качество
Authors: Кошак, Ж. В.
Рукшан, Л. В.
Покрашинская, А. В.
Keywords: пищевая технология
экономическая эффективность
показатели качества
Issue Date: 2019
Publisher: МГУП
Citation: Кошак, Ж. В. Влияние порошка аронии черноплодной в составе макаронных изделий на их качество / Ж. В. Кошак, Л. В. Рукшан, А. В. Покрашинская // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 24 - 30.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/924
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EFFECT OF THE USE OF BLACK.pdf276,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.