Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/925| Title: | Десерт с безглютеновой мукой на основе воздушно-орехового полуфабриката |
| Authors: | Василенко, З. В. Редько-Бодмер, В. В. |
| Keywords: | пищевая технология глютен целиакия пенообразующая способность мука рисовая мука кукурузная |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Василенко, З. В. Десерт с безглютеновой мукой на основе воздушно-орехового полуфабриката / З. В. Василенко, В. В. Редько-Бодмер // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 3 - 10. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/925 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| DESSERT WITH GLUTEN-FREE.pdf | 309,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.