Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/925
Title: Десерт с безглютеновой мукой на основе воздушно-орехового полуфабриката
Authors: Василенко, З. В.
Редько-Бодмер, В. В.
Keywords: пищевая технология
глютен
целиакия
пенообразующая способность
мука рисовая
мука кукурузная
Issue Date: 2019
Publisher: МГУП
Citation: Василенко, З. В. Десерт с безглютеновой мукой на основе воздушно-орехового полуфабриката / З. В. Василенко, В. В. Редько-Бодмер // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 3 - 10.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/925
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DESSERT WITH GLUTEN-FREE.pdf309,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.