Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/935
Title: Изменение качества сырных продуктов при хранении в зависимости от вида молока в их составе
Authors: Шингарева, Т. И.
Keywords: пищевая технология
сычужная коагуляция
кислоты жирные
Issue Date: 2019
Publisher: МГУП
Citation: Шингарева, Т. И. Изменение качества сырных продуктов при хранении в зависимости от вида молока в их составе / Т. И. Шингарева // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 53 - 60.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/935
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CHANGES IN THE QUALITY OF CHEESE PRODUCTS.pdf274,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.