Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/935| Title: | Изменение качества сырных продуктов при хранении в зависимости от вида молока в их составе |
| Authors: | Шингарева, Т. И. |
| Keywords: | пищевая технология сычужная коагуляция кислоты жирные |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Шингарева, Т. И. Изменение качества сырных продуктов при хранении в зависимости от вида молока в их составе / Т. И. Шингарева // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 53 - 60. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/935 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| CHANGES IN THE QUALITY OF CHEESE PRODUCTS.pdf | 274,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.