Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/939
Title: Оценка качества дистиллятов для производства виски из некоторых видов зернового сырья местной селекции
Authors: Волкова, С. В.
Яковлева, О. В.
Keywords: пищевая технология
пшеница
рожь
тритикале
солод
сусло
бражка
спирт
затирание
Issue Date: 2019
Publisher: МГУП
Citation: Волкова, С. В. Оценка качества дистиллятов для производства виски из некоторых видов зернового сырья местной селекции / С. В. Волкова, О. В. Яковлева // Вестник МГУП. - 2019. - № 1(26). - С. 77 - 83.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/939
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ASSESSMENT OF THE QUALITY OF DISTILLATES.pdf297,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.