Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1007| Title: | Исследование развития культуры рисового гриба в растворах сахарозы |
| Authors: | Шингарева, Т. И. Куприец, А. А. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Шингарева, Т. И. Исследование развития культуры рисового гриба в растворах сахарозы / Т. И. Шингарева, А. А. Куприец // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 29 - 35. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1007 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| STUDY ON THE DEVELOPMENT OF RICE.pdf | 848,03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.