Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/1010
Title: Подбор закваски для производства комбинированного кисломолочного продукта
Authors: Шуляк, Т. Л.
Гуща, Н. Ф.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Шуляк, Т. Л. Подбор закваски для производства комбинированного кисломолочного продукта / Т. Л. Шуляк, Н. Ф. Гуща // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 44 - 50.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/1010
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SELECTION OF STARTER FOR A COMBINED FERMENTED.pdf400,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.