Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/128
Title: Исследование хлебопекарных свойств муки из ферментированного зерна пшеницы как сырьевого компонента для хлебопечения
Authors: Кондратенко, Р. Г.
Паркалова, Е. М.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Кондратенко, Р. Г. Исследование хлебопекарных свойств муки из ферментированного зерна пшеницы как сырьевого компонента для хлебопечения / Р. Г. Кондратенко, Е. М. Паркалова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 18 - 22.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/128
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUDY INTO THE BAKERY PROPERTIES.pdf1,79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.