Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/128| Title: | Исследование хлебопекарных свойств муки из ферментированного зерна пшеницы как сырьевого компонента для хлебопечения |
| Authors: | Кондратенко, Р. Г. Паркалова, Е. М. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Кондратенко, Р. Г. Исследование хлебопекарных свойств муки из ферментированного зерна пшеницы как сырьевого компонента для хлебопечения / Р. Г. Кондратенко, Е. М. Паркалова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 18 - 22. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/128 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| STUDY INTO THE BAKERY PROPERTIES.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.