Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/130| Title: | Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания |
| Authors: | Василенко, З. В. Болашенко, Т. Н. Кучерова, Е. Н. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Василенко, З. В. Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания / З. В. Василенко, Т. Н. Болашенко, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 23 - 27. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/130 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| CHARACTERISTICS OF THE QUALITY INDICATORS.pdf | 487,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.