Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/130
Title: Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания
Authors: Василенко, З. В.
Болашенко, Т. Н.
Кучерова, Е. Н.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Василенко, З. В. Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания / З. В. Василенко, Т. Н. Болашенко, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 23 - 27.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/130
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CHARACTERISTICS OF THE QUALITY INDICATORS.pdf487,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.