Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/130
Title: | Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания |
Authors: | Василенко, З. В. Болашенко, Т. Н. Кучерова, Е. Н. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Василенко, З. В. Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания / З. В. Василенко, Т. Н. Болашенко, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 23 - 27. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/130 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CHARACTERISTICS OF THE QUALITY INDICATORS.pdf | 487,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.