Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/131
Title: | Влияние степени измельчения выжимок ягод на качество пюре |
Authors: | Василенко, З. В. Могилевчик, Н. А. Никулин, В. И. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Василенко, З. В. Влияние степени измельчения выжимок ягод на качество пюре / З.В. Василенко, Н. А. Могилевчик, В. И. Нуклин // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 28 - 31. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/131 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
INFLUENCE OF THE DEGREE.pdf | 252,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.