Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/131
Title: Влияние степени измельчения выжимок ягод на качество пюре
Authors: Василенко, З. В.
Могилевчик, Н. А.
Никулин, В. И.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Василенко, З. В. Влияние степени измельчения выжимок ягод на качество пюре / З.В. Василенко, Н. А. Могилевчик, В. И. Нуклин // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 28 - 31.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/131
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INFLUENCE OF THE DEGREE.pdf252,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.