Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/140
Title: Характеристика хлебопекарных свойств зерна белорусской пшеницы разных сортов
Authors: Нелюбина, Е. В.
Сычева, Д. М.
Кравченко, Я. А.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Нелюбина, Е. В. Характеристика хлебопекарных свойств зерна белорусской пшеницы разных сортов / Е. В. Нелюбина, Д. М, Сычева, Я. А. Кравченко // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 59 - 65.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/140
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CHARACTERISTICS OF BAKING PROPERTIES.pdf156 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.