Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.mgup.by/jspui/handle/123456789/140
Title: | Характеристика хлебопекарных свойств зерна белорусской пшеницы разных сортов |
Authors: | Нелюбина, Е. В. Сычева, Д. М. Кравченко, Я. А. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Нелюбина, Е. В. Характеристика хлебопекарных свойств зерна белорусской пшеницы разных сортов / Е. В. Нелюбина, Д. М, Сычева, Я. А. Кравченко // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 59 - 65. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/140 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CHARACTERISTICS OF BAKING PROPERTIES.pdf | 156 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.