Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/145
Title: Получение спирта-сырца при экстрагировании виноградных выжимок субкритической водой
Authors: Сукманов, В. А.
Роговой, И. С.
Фарисеев, А. Г.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2017
Publisher: МГУП
Citation: Сукманов, В. А. Получение спирта-сырца при экстрагировании виноградных выжимок субкритической водой / В. А. Сукманов, И. С. Роговой, А. Г. Фарисеев // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 87 - 93.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/145
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRODUCTION OF CRUDE ALCOHOL.pdf3,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.