Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/180
Title: Изучение влияния пигмент-липидного комплекса на летучие компоненты пряно-ароматического сырья
Authors: Мельник, О. И.
Keywords: пищевая технология
растения ароматические
травы эфирномасличные
клеточные мембраны
хлорофилл
оптическая плотность экстрактов
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Мельник, О. И. Изучение влияния пигмент-липидного комплекса на летучие компоненты пряно-ароматического сырья / О. И. Мельник // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 9 - 14.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/180
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUDY OF THE INFLUENCE OF PIGMENT-LIPID.pdf1,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.