Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/184
Title: Исследование технологических свойств зерна гречихи белорусской селекции
Authors: Сычева, Д. М.
Соколова, К. В.
Keywords: пищевая технология
продукты крупяные
гречневая крупа
ядро гречихи
культуры пленчатые
Issue Date: 2016
Publisher: МГУП
Citation: Сычева, Д. М. Исследование технологических свойств зерна гречихи белорусской селекции / Д. М. Сычева, К. В. Соколова // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 29 - 35.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/184
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ISSLEDOVANIE TEHNOLOGICHESKIH.pdf2,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.