Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/38
Title: Обоснование рациональных параметров применения трансглутаминазы при производстве сметаны
Authors: Скокова, О. И.
Чеканова, Ю. Ю.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Скокова, О. И. Обоснование рациональных параметров применения трансглутаминазы при производстве сметаны / О. И. Скокова, Ю. Ю. Чеканова // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 32 - 37.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/38
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obosnovanie razionalniech.pdf1,71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.