Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/38| Title: | Обоснование рациональных параметров применения трансглутаминазы при производстве сметаны |
| Authors: | Скокова, О. И. Чеканова, Ю. Ю. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Скокова, О. И. Обоснование рациональных параметров применения трансглутаминазы при производстве сметаны / О. И. Скокова, Ю. Ю. Чеканова // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 32 - 37. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/38 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Obosnovanie razionalniech.pdf | 1,71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.