Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/38
Title: | Обоснование рациональных параметров применения трансглутаминазы при производстве сметаны |
Authors: | Скокова, О. И. Чеканова, Ю. Ю. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Скокова, О. И. Обоснование рациональных параметров применения трансглутаминазы при производстве сметаны / О. И. Скокова, Ю. Ю. Чеканова // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 32 - 37. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/38 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Obosnovanie razionalniech.pdf | 1,71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.