Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/39| Title: | Интенсификация процесса получения сока из ягод черной смородины |
| Authors: | Саманкова, Н. В. Назарова, Ю. С. Серков, А. А. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Саманкова, Н. В. Интенсификация процесса получения сока из ягод черной смородины / Н. В. Саманкова, Ю. С. Назарова, А. А. Серков // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С.38 - 42. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/39 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Intensifikaciy processa.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.