Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/39
Title: | Интенсификация процесса получения сока из ягод черной смородины |
Authors: | Саманкова, Н. В. Назарова, Ю. С. Серков, А. А. |
Keywords: | пищевая технология |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Саманкова, Н. В. Интенсификация процесса получения сока из ягод черной смородины / Н. В. Саманкова, Ю. С. Назарова, А. А. Серков // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С.38 - 42. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/39 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Intensifikaciy processa.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.