Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/39
Title: Интенсификация процесса получения сока из ягод черной смородины
Authors: Саманкова, Н. В.
Назарова, Ю. С.
Серков, А. А.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Саманкова, Н. В. Интенсификация процесса получения сока из ягод черной смородины / Н. В. Саманкова, Ю. С. Назарова, А. А. Серков // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С.38 - 42.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/39
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Intensifikaciy processa.pdf1,5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.