Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/41
Title: Технология производства макаронных изделий из картофельного крахмала
Authors: Василевская, М. Н.
Тихонович, Е. Ф.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Василевская, М. Н. Технология производства макаронных изделий из картофельного крахмала / М. Н. Василевская, Е. Ф. Тихонович // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 49 - 58.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/41
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tehnologiay proizvodstva makaron.pdf1,51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.