Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/41| Title: | Технология производства макаронных изделий из картофельного крахмала |
| Authors: | Василевская, М. Н. Тихонович, Е. Ф. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Василевская, М. Н. Технология производства макаронных изделий из картофельного крахмала / М. Н. Василевская, Е. Ф. Тихонович // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 49 - 58. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/41 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Tehnologiay proizvodstva makaron.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.