Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/42| Title: | Влияние продолжительности хранения экструдированного комбикорма для осетровых рыб на его качество |
| Authors: | Кошак, Ж. В. Рукшан, Л. В. Гадлевская, Н. Н. Зенович, Н. В. Русина, А. Н. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Влияние продолжительности хранения экструдированного комбикорма для осетровых рыб на его качество / Ж. В. Кошак, Л. В. Рукшан, Н. Н. Гадлевская, Н. В. Зенович, А. Н. Русина // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 59 - 64. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/42 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Vliaynie prodolgitelnosti hraneniay.pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.