Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/42
Title: Влияние продолжительности хранения экструдированного комбикорма для осетровых рыб на его качество
Authors: Кошак, Ж. В.
Рукшан, Л. В.
Гадлевская, Н. Н.
Зенович, Н. В.
Русина, А. Н.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Влияние продолжительности хранения экструдированного комбикорма для осетровых рыб на его качество / Ж. В. Кошак, Л. В. Рукшан, Н. Н. Гадлевская, Н. В. Зенович, А. Н. Русина // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 59 - 64.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/42
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vliaynie prodolgitelnosti hraneniay.pdf1,56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.