Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/63
Title: Исследование химического состава продукта ферментированного пшеничного как сырьевого компонента для хлебопечения
Authors: Кондратенко, Р. Г.
Урбанчик, Е. Н.
Паркалова, Е. М.
Щуплякова, Т. Л.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Publisher: МГУП
Citation: Исследование химического состава продукта ферментированного пшеничного как сырьевого компонента для хлебопечения / Р. Г. Кондратенко, Е. Н. Урбанчик, Е. М. Паркалова, Т. Л. Щуплякова // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 22 - 26.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/63
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUDIES ON CHEMICAL COMPOSITION.pdf247,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.