Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/63| Title: | Исследование химического состава продукта ферментированного пшеничного как сырьевого компонента для хлебопечения |
| Authors: | Кондратенко, Р. Г. Урбанчик, Е. Н. Паркалова, Е. М. Щуплякова, Т. Л. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Исследование химического состава продукта ферментированного пшеничного как сырьевого компонента для хлебопечения / Р. Г. Кондратенко, Е. Н. Урбанчик, Е. М. Паркалова, Т. Л. Щуплякова // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 22 - 26. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/63 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| STUDIES ON CHEMICAL COMPOSITION.pdf | 247,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.