Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/71
Title: Повышение качества молока заготовляемого на молочно-товарных фермах
Authors: Шингарева, Т. И.
Шаршунов, В. А.
Красоцкий, С. В.
Keywords: пищевая технология
Issue Date: 2018
Citation: Шингарева, Т. И. Повышение качества молока заготовляемого на молочно-товарных фермах / Т. И. Шингарева, В. А. Шаршунов, С. В. Красоцкий // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 61 - 66.
URI: http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/71
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPROVEMENT OF THE QUALITY OF MILK.pdf218,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.