Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/999
Title: | Математическое моделирование процессов измельчения досушенного пророщенного зерна |
Authors: | Шаршунов, В. А. Евдокимов, А. В. Покатилов, А. Е. Попов, В. Н. |
Keywords: | процессы пищевых производств аппараты пищевых производств оборудование пищевых производств |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | МГУП |
Citation: | Математическое моделирование процессов измельчения досушенного пророщенного зерна / В. А. Шаршунов, А. В. Евдокимов, А. Е. Покатилов, В. Н. Попов // Вестник МГУП. - 2016. - № 2(21). - С. 95 - 106. |
URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/999 |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MATHEMATICAL MODELING OF GERMINATED DRIED UP GRAIN GRINDING.pdf | 614,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.