Please use this identifier to cite or link to this item: http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасиленко, З. В.-
dc.contributor.authorРогова, Е. Н.-
dc.contributor.authorВетошкина, О. А.-
dc.date.accessioned2019-07-17T07:06:54Z-
dc.date.available2019-07-17T07:06:54Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВасиленко, З. В. Влияние солей органических кислот и многоатомных спиртов на водоудерживающую способность концентрата соединительнотканных белков "Белпро" / З. В. Василенко, Е. Н. Рогова, О. А. Ветошкина // Весник МГУП. - №1 (20). - 2016. - С. 58 - 61.ru_RU
dc.identifier.urihttp://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/193-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherМГУПru_RU
dc.subjectпищевая технологияru_RU
dc.titleВлияние солей органических кислот и многоатомных спиртов на водоудерживающую способность концентрата соединительнотканных белков "Белпро"ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Журнал "Вестник МГУП"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INFLUENCE OF ORGANIC ACIDSALTS.pdf436,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.