Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/70
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скокова, О. И. | - |
dc.contributor.author | Пачковский, А. И. | - |
dc.contributor.author | Чеканова, Ю. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-04T13:19:13Z | - |
dc.date.available | 2019-07-04T13:19:13Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Скокова, О. И. Технология творога на основе кислотной коагуляции белков молока с применением хлорида кальция и трансглютаминазы / О. И. Скокова, А. И. Пачковский, Ю. Ю. Чеканова // Весник МГУП. - №1 (24). - 2018. - С. 55 - 60. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/70 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | МГУП | ru_RU |
dc.subject | пищевая технология | ru_RU |
dc.title | Технология творога на основе кислотной коагуляции белков молока с применением хлорида кальция и трансглютаминазы | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TECHNOLOGY FOR CURD PRODUCTION.pdf | 209,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.