Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/130
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василенко, З. В. | - |
dc.contributor.author | Болашенко, Т. Н. | - |
dc.contributor.author | Кучерова, Е. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-11T08:44:00Z | - |
dc.date.available | 2019-07-11T08:44:00Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Василенко, З. В. Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания / З. В. Василенко, Т. Н. Болашенко, Е. Н. Кучерова // Весник МГУП. - №1 (22). - 2017. - С. 23 - 27. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/130 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | МГУП | ru_RU |
dc.subject | пищевая технология | ru_RU |
dc.title | Характеристика показателей качества жмыха льняного как нового ингридиента в производстве продуктов питания | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CHARACTERISTICS OF THE QUALITY INDICATORS.pdf | 487,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.