Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repasitory.bgut.by/jspui/handle/123456789/40| Title: | Использование ферментных препаратов в качестве компонентов биологически активной хлебопекарной смеси |
| Authors: | Нелюбина, Е. В. Урбанчик, Е. Н. Ксенчук, Е. С. Захарова, Е. В. Каминская, О. С. |
| Keywords: | пищевая технология |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | МГУП |
| Citation: | Использование ферментных препаратов в качестве компонентов биологически активной хлебопекарной смеси / Е. В. Нелюбина, Е. Н. Урбанчик, Е. С. Ксенчук, Е. В. Захарова, О. С. Каминская // Весник МГУП. - № 2 (25). - 2018. - С. 43 - 48. |
| URI: | http://172.18.7.12:8080/xmlui/handle/123456789/40 |
| Appears in Collections: | Журнал "Вестник МГУП" |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ispolzovanie fermentn.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.